For å logge inn eller opprette studentkonto, klikk på denne lenken: https://www.studentshub.com/

 

Hver skole som er med i oversikten vår har et kontaktskjema på siden sin. Du kan bruke dette skjemaet til å kontakte skolen og finne ut mer om søkeprosessen.

For å søke etter en skole eller et program, klikk på en av lenkene nedenfor.

Foreløpig inneholder ikke nettstedene våre informasjon om studentvisa og reisebetingelser.

Bruk kontaktskjemaene på nettsidene våre for å kontakte dine utvalgte skoler. De kan gi deg mer informasjon om reise- og visabetingelser.

Start søket etter programmer og skoler ved å klikke på en av lenkene nedenfor.

Hver skole og hvert program på våre nettsider har ulike studieavgifter. 

Bruk kontaktskjemaene på sidene våre for å kontakte ulike programmer og skoler om undervisning og kostnader.

Start søket med å klikke på en av lenkene nedenfor.

Du kan ikke søke etter eller finne stipender på nettsidene våre.

Bruk kontaktskjemaene på nettsidene våre for å kontakte dine utvalgte skoler.  De kan gi deg mer informasjon om studentøkonomi og studiefinansiering.

Start søket etter programmer og skoler ved å klikke på en av lenkene nedenfor.

Fyll ut kontaktskjemaet under, og vi svarer deg så fort vi kan.

Du kan også søke på nettsidene våre for mer informasjon om høyere utdanning i hele verden.  Start søket med å klikke på en av lenkene under.

TOEFL, eller Test of English as a Foreign Language, er en standardisert test for å vurdere engelskferdighetene til fremmedspråklige.  Den er internasjonalt anerkjent og godkjent av akademiske institusjoner som et mål på engelskferdigheter i land over hele verden.

TOEFL eies og administreres av Educational Testing Service (ETS). 

For å få vite mer om TOEFL, eller for å finne et forberedende program til TOEFL, klikk på denne lenken: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/TOEFL-Preparation/

IELTS, eller International English Language Testing System, er en standardisert test for å vurdere engelskferdighetene til fremmedspråklige.  Den er internasjonalt anerkjent og godkjent av akademiske institusjoner som et mål på engelskferdigheter i land som Australia, England, Canada, New Zealand og USA.

For å få vite mer om IELTS, eller for å finne et forberedende program til IELTS, klikk på denne lenken: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/IELTS-Preparation/

GMAT, eller Graduate Management Admission Test, er en standardisert test for å vurdere kvalifikasjonene til de som søker på et akademisk ledelsesprogram. Studenter som ønsker å ta en MBA må ofte fullføre GMAT før de kan søke på valgt program.

GMAT eies av Graduate Management Admission Council (GMAC) og er tilgjengelig i mange land i verden. 

For å finne ut mer om GMAT, klikk på denne lenken: https://www.studenttests.com/