iBT

iBT er en forkortelse for "Internett Basert Test". Den internettbaserte testen måler dine kunnskaper til å forstå og bruke engelsk på et nivå som lar deg studere og utføre akademiske oppgaver.

TOEFL iBT er den mest populære engelsktesten i verden og blir tatt av nesten en million personer hvert år! Testen tas ikke på internett, men på en datamaskin på testsenteret.

Finn all info om iBT testen her!

TOEFL resultater

Informasjon om hvordan TOEFL resultatet måles.
  • - Hva er TOEFL resultatet basert på?
  • - Hva er forskjellen mellom IBT og PBT resultatet?
  • - Hvordan får jeg mitt TOEFL testresultat?
  • - Hvilket TOEFL resultat trenger jeg for å bli tatt opp ved den skolen jeg ønsker?
Her vil du finne mer informasjon og forklaringer på hvordan alt fungerer!

Forberedelse til TOEFL

Riktig forberedelse til TOEFL testen vil øke sjansene dine for å bli tatt opp ved den skolen du er interessert i! Her vil du finne all informasjon om hvordan du forbereder deg til TOEFL testen i engelsk.

Forberedende materiale til TOEFL inkluderer gratis testspørsmål, praktiske tester, interaktive programmer for ferdighetsbygging og mye mer. Vi vil også gi deg tips om hvordan du kan forberede deg for TOEFL testen og hva du bør fokusere på!

Hva er TOEFL testen? Finn ut alt om TOEFL testen her!

TOEFL-testen måler din evne til å forstå og bruke engelsk på universitets- og høyskolenivå, og er den mest aksepterte engelsk testen i dagens utdannelsesmiljø. En god score på TOEFL testen er kravet for ikke-engelsktalende studenter på de fleste universiteter og høyskoler som har undervisning på engelsk. Ved å ta TOEFL testen og få en god score på denne vil du få den fantastiske muligheten til å studere ved et hvilket som helst engelsktalende universitet verden over! Jo bedre TOEFL score du har, jo lettere er det å komme inn på skolen!

TOEFL testen tilbys i to formater, dette er avhengig av plasseringen av testsenteret. TOEFL iBT Internett-baserte test (TOEFL IBT) er det mest populære TOEFL testformatet. Denne fire-timers testen måler din evne til å lese engelsk, lytte, snakke og skrive på engelsk. I områder der TOEFL IBT ikke er tilgjengelig, er det mulig å ta TOEFL Papir-basert test (TOEFL PBT). TOEFL PBT er tre timer lang og består av fire deler i tillegg: Skriving, struktur og skriftlig uttrykk, leseforståelse og lytting. Du kan ta TOEFL testen så mange ganger du vil. Din TOEFL test score er gyldig i to år.

TOEFL test forberedelsene kan være av avgjørende betydning for din test score. Du vil føle deg mye mer trygg på testdagen hvis du har øvd på forhånd med hjelp av en av de svært populære materialene for TOEFL test forberedelse som bruker ekte TOEFL testspørsmål. Det er også mange TOEFL testeksempler og interaktivt TOEFL testmateriale tilgjengelig på nettet.

Ikke glem at du må registrere deg for både TOEFL iBT og TOEFL PBT testen på forhånd! Klikker du på linkene nedenfor, finner du all informasjon om TOEFL testsentrene og datoer rundt omkring hele verden, og du kan garantere deg selv en TOEFL test som passer deg. Ta steget mot din fremtidige utdanning i dag

 

TOEFL testen er det første steget på vei til en god utdannelse og et flott opphold på en skole i et engelsktalende land eller på en skole som underviser i Engelsk!


TOEFL Registrering. Her finner du TOEFL test datoene

Click Here!