Hvis du trenger teorien, har vi alt du trenger for å oppnå en høy GMAT score
GMAT Prep

Omfattende online GMAT Course

Masterstudies 'omfattende GMAT prep kurset vil hjelpe deg å oppnå en høy GMAT score ved å styrke din forståelse av sentrale teoretiske begreper. The Graduate Management Admission Test er en forutsetning for opptak til mange topp MBA-programmer over hele verden. En helhetlig forståelse av teori og emner testet i eksamen, samt en praktisert kunnskap om hva du kan forvente i GMAT test, er nødvendig for å få en høy score på GMAT.

Pensum

Den elektroniske GMAT Kurset består av tretten økter utformet for å lære deg det grunnleggende og høyt nivå teori som er testet i GMAT eksamen. Hver studie sesjon består av to videoleksjoner - en verbal og en matte. Det er grundige forklaringer på hvert enkelt konsept dekket i leksjonene. Master GMAT prep at du studere de spesifikke matematikk, grammatikk og logikk temaer som gjelder for GMAT eksamen.The Master GMAT prep legges opp til en kunnskapsbasert, svært effektiv tilnærming som er sikker på å øke testresultater.
Masterstudies er en velprøvd verktøy for å få høy score

GMAT leksjoner

Totalt består den Master GMAT prep løpet av 27 videoleksjoner. Disse leksjonene starte på et helt grunnleggende nivå, og gradvis økning i problemer til også å omfatte de mest avanserte og utfordrende temaer i testen. Hver regel og formel er forklart i detalj, og eksempler er gitt i sammenheng med virkelige GMAT spørsmål. Du kan se video leksjoner i Master GMAT prep kurs så ofte og så mange ganger du ønsker.

Leksjon Avskrifter

Master GMAT prep leksjon transkripsjoner har pre-filtrert alle de tette innhold, teorier, formler og regler for å presentere deg med de aktuelle, relevante nøkkel materialer. Hvis du har slitt med å finne ut hva du skal studere og lære utenat i dine GMAT studere guider, la Master GMAT prep arbeid for deg ved å presentere viktig informasjon i en lett-å-studie format. Du kan bruke din dyrebare tid på å lære, ikke å søke. Bare laste leksjons transkripsjoner direkte fra Master GMAT prep.

Knowledge Base

Spar tid og søke etter spesifikk informasjon etter emne, nøkkelord eller alfabetet ved hjelp av Master GMAT prep kunnskapsbase.

Pengene tilbake-garanti

The Master GMAT prep er et verktøy vist seg å øke GMAT test score, uansett hva din starterfaringsnivå.Prøv verktøyet, i dag. Hvis det ikke fungerer å øke GMAT test score, kan du dra nytte av våre penger tilbake garanti!

Praksis tester

The Master GMAT prep nettbasert kurs fører sømløst inn i avgjørende praksis som hver leksjon inneholder en pre-klasse teoriprøven, en praksis test og testoppgaver som er akkurat som ekte GMAT test spørsmål. Du kan måle resultatene og se på gjennomsnittlige poengsum økning som du lærer, studier og praksis ved bruk av Master GMAT prep verktøyet.
Spar tid med en
praktisk plattform for
GMAT score øker
 GMAT ToolsEt raskt blikk på Studenttests GMAT-forberedelse
Materiale som skal gjennomgås
Mestre GMATFå oversikt over dine svake punkter og områder som bør forbedres
TopplisterGjør en ekstra anstrengelse og vis verden hva du er god for
Studie
økter
Øv på
tester
Relatert
materiale
Video
materiale
Med utgangspunkt i en database med mer enn 5500 praktiske problemstillinger, kan du sette sammen så mange skreddersydde tester du ønsker
Velg vanskeligere øvelser
Konstruer individualiserte testparametre
Øv med eksamenssimulator
Søkbare
indekser
Begreper
Følg med på din egen fremgang med detaljerte analyser av dine særlige styrker og svakheter
Beherskelse av et spesifikt
emne
Resultat basert
på tid
CAT-resultater
Resultat etter vanskelighetsgrad
Instrumentpanel
GMAT Pensum
Testgenerator
Kunnskapsbase
Analyse

Velg din plan for Studenttest GMAT-forberedelse

Spar penger! 100$ rabatt. Kun i to uker

Prøv gratis
Gratis / 7 dager
13 øvelser med omfattende instruksjoner ?
4 sessions
9 tilpassede simuleringer GMAT
-i full lengde ?
5500+ praktiske øvelser med
forklaringer ?
Avanserte analyseverktøy ?
Tilpasningsdyktig lærings
Teknologi ?
Tilpassede GMAT-øvelser ?
5 practice tests
Fullstendig integrert
resonnementstrening ?
Gjenta kurset gratis ?
Pengene-tilbake-garanti ?
Spør en veileder ?
Ubegrenset tilgang til plattformen
der du er
4 months
7 days