GRE Registrering

Ikke glem at det er nødvendig å registrere seg på forhånd for GRE test! Det er fire måter å registrere seg for GRE databaserte test, og to måter å registrere seg for GRE papirbaserte test. Tidlig GRE Registrering vil garantere deg et sete for GRE test som er mest praktisk for deg. Les mer om GRE Påmelding og registrere deg for GRE test i dag !

GRE Score

Din GRE Score er sammensatt av score fra tre deler: verbal argumentasjon delen, den kvantitative resonnementer delen og den analytiske skriving delen. I august 2011 innførte ETS en ny GRE scoring system for verbal og kvantitative resonnementer seksjoner. Finn all informasjon om GRE Score og forskjellen mellom gamle og nye GRE Score her!

GRE Practice

GRE praksis kan være avgjørende for resultatene dine på GRE test. Det finnes en rekke GRE praksis tester og GRE bøker tilgjengelig, samt GRE ordlister, GRE praksis spørsmål, GRE ordlister og andre populære GRE prep materialer. Start GRE Practice umiddelbart til å føle seg trygg på testdagen og få et godt resultat på GRE test!  

GRE

GRE ® revised General Test - Hvorfor skal jeg ta GRE test? - Hva er GRE?


GRE score brukes av opptaks kontorene til tusenvis av universiteter og handelshøyskoler rundt om i verden, og hvert år tar ca 700 000 potensielle søkere fra 230 land og regioner GRE testen. 

GRE testen tilbys i mer enn 160 land. Testen kan taes i to formater: PC basert og papirbaserte.

  1. Den PC-baserte GRE testen administreres av kvalifiserte testing sentre rundt om i verden. Testen tar ca 3 timer og 45 minutter, og du kan ta det hele året.
  2. Den papirbaserte GRE test tilbys i de regionene der databasert testing er ikke tilgjengelig. Denne testen er rundt 3 timer og 30 minutter lang. Det tilbys inntil 3 ganger i året i februar, oktober og november.


I august 2011 ble GRE ® General Test erstattet av GRE reviderte General Test som har en mer test-taker vennlig design. Her er noen noen av de store nye funksjonene i GRE reviderte General Test:

  • Det er nå mulig å endre og redigere svar, samt hoppe over spørsmål og komme tilbake til dem senere.
  • Det er lagt mer vekt på din evne til å forstå hva du har lest og hvordan du bruker ditt resonnement,  og er mindre avhengighet av språkferdigheter som er tatt ut av sammenhengen;
  • Du kan bruke mer av din personlige stil og strategi under testen.


GRE ® reviderte General Test består av følgende tre deler:

  • Verbal Reasoning - vurderer dine resonerings ferdigheter og din evne til å forstå hva du har lest. I denne delen du trenger for å vurdere skriftlig materiale og sammenfatte informasjon innhentet fra det, identifisere relasjoner mellom konsepter og ord, samt å analysere forholdet mellom de ulike delene av setninger.
  • Kvantitativ Reasoning - evaluerer din problemløsning ferdighet og din evne til å tolke og analysere kvantitativ informasjon. For denne delen må du ha en forståelse av grunnleggende matematiske begreper, slik som algebra, geometri, dataanalyse og aritmetikk.
  • Analytisk Skriving - måler din analytiske skriveferdigheter og kritisk tenkning, spesielt din evne til å støtte og uttrykke komplekse ideer effektivt og tydelig.


GRE score er gyldig i 5 år, noe som betyr at selv om du fortsatt tenker på hvor du ønsker å studere, kan du ta testen allerede nå og bruke din score senere hvis du bestemmer deg for en skole. Så ta skrittet mot din fremtidige utdanning i dag og registrere deg for GRE testen !

Click Here!