GMAT utformet med mål i tankene
GMAT Prep

GMAT score

En høy GMAT (Graduate Management Admission Test) score vil bedre sjansene dine for å bli akseptert til toppen MBA graduate-programmer. The Master GMAT test prep er designet for å møte dine mål. Hver funksjon av programvaren er utviklet for å hjelpe deg å øke testresultater. Vi gjør også det vårt mål å gjøre studere for GMAT enklere, raskere og mer moro. Få en topp score på GMAT eksamen er ikke bare om å vite teorien bak spørsmålene, det handler også om å kombinere studiet med praksis. GMAT er ikke som andre tester fordi din suksess på denne eksamen er et resultat av kombinert faglig forståelse og streng praksis. Statistikk viser at det å vite teorien er bare halve kampen av GMAT prep. Master GMAT prep vil lede din test praksis så det er smart, tidseffektiv og effektiv.

GMAT spørsmål

Hver praksis spørsmålet i Master GMAT prep har en detaljert forklaring knyttet til det som vil vise deg den beste tilnærming til spørsmålet, så vel som forklarer det riktige svaret er riktig. Disse detaljerte, konkrete forklaringer vil hjelpe utdype din forståelse av teori lært i bøker eller i klasserommet. Forklaringene vil også hjelpe deg å forbedre dine test-tar ferdigheter ved å vise deg hvordan du skal tenke for GMAT.

Pengene tilbake-garanti

Master GMAT prep er for alle GMAT test-takers som aspirerer til å få en høyere poengsum. Vi garanterer test score forbedring, eller pengene tilbake! Hvis GMAT testresultater ikke bedres etter bruker vår programvare, vil vi refundere prisen på programvaren.

Test Generator

Vi er sikre på Master GMAT prep program for en rekke årsaker, en blir praksis tester Generator. Du kan lage så mange av dine egne personlige praksis tester som du trenger.Velg vanskelighetsgrad av spørsmålene, spørsmålet kategori, antall spørsmål og timing, og Master GMAT prep programvare gjør resten. Velge fra over 5000 GMAT praksis spørsmål i vår database, sikrer testgenerator du får fokusert praksis for en forbedret poengsum. Du trenger ikke å tilpasse seg pre-laget, cookie-cutter praksis tester, vår praksis test generator sikrer din praksis tilpasser seg dine behov og evner til å få mest mulig ut av din studietid.

Computer Adaptive Test

The Master GMAT prep programvare fungerer også som en CAT (Computer Adaptive Test). Ikke bare kan du opprette en enestående antall praksis tester ved å velge de ovenfor vanskelighets, kategori og tidskriterier, kan du også få tilgang til ferdige, full-lengde GMAT eksempel eksamener online.Disse praksis tester bruker samme adaptive algoritme av den virkelige GMAT test og er den mest nøyaktige måten å forutsi poengsummen din på den virkelige eksamen. Master GMAT prep trekker på en kontinuerlig oppdatert og rekalibrert database av reelle GMAT spørsmål for å gi deg den mest realistiske test erfaring.

Online praksis problemer

I tillegg til de elektroniske GMAT tester, er det også elektroniske praksis problemer i Master GMAT prep program. Her kan du få tilgang til noen av de mest utfordrende problemer du kan møte på selve GMAT eksamen, forbereder deg på det verste tenkelige scenario. Den elektroniske praksis problemer utvikle den nødvendige høyere ordens-tenker du trenger for å takle de vanskeligste GMAT spørsmål og få din beste score.

Kjennetegn på GMAT prep

Gjennom din Master GMAT prep diett, kan du spore din fremgang å gjøre test prep enklere. Kjennetegnet av god test prep er den rette balansen mellom teori og praksis.Du må være forpliktet til konsekvent, streng praksis for å lykkes i din GMAT test forberedelse. The Master GMAT prep programvare er utviklet for å hjelpe deg å spore fremgang og bli motivert til å fortsette å øve og streve for høyere score. Er du klar til å slå GMAT og få en alvorlig konkurransefortrinn i Master of Business Administration programmet innleggelser? Kom i gang med Master GMAT prep i dag og se på testresultatene begynner å stige!Et raskt blikk på Studenttests GMAT-forberedelse
Materiale som skal gjennomgås
Mestre GMATFå oversikt over dine svake punkter og områder som bør forbedres
TopplisterGjør en ekstra anstrengelse og vis verden hva du er god for
Studie
økter
Øv på
tester
Relatert
materiale
Video
materiale
Med utgangspunkt i en database med mer enn 5500 praktiske problemstillinger, kan du sette sammen så mange skreddersydde tester du ønsker
Velg vanskeligere øvelser
Konstruer individualiserte testparametre
Øv med eksamenssimulator
Søkbare
indekser
Begreper
Følg med på din egen fremgang med detaljerte analyser av dine særlige styrker og svakheter
Beherskelse av et spesifikt
emne
Resultat basert
på tid
CAT-resultater
Resultat etter vanskelighetsgrad
Instrumentpanel
GMAT Pensum
Testgenerator
Kunnskapsbase
Analyse

Velg din plan for Studenttest GMAT-forberedelse

Spar penger! 100$ rabatt. Kun i to uker

Prøv gratis
Gratis / 7 dager
13 øvelser med omfattende instruksjoner ?
4 sessions
9 tilpassede simuleringer GMAT
-i full lengde ?
5500+ praktiske øvelser med
forklaringer ?
Avanserte analyseverktøy ?
Tilpasningsdyktig lærings
Teknologi ?
Tilpassede GMAT-øvelser ?
5 practice tests
Fullstendig integrert
resonnementstrening ?
Gjenta kurset gratis ?
Pengene-tilbake-garanti ?
Spør en veileder ?
Ubegrenset tilgang til plattformen
der du er
4 months
7 days